Image Alt

Serveis

Unisex

A Pèls, oferim un servei de talls unisex per a tota la família. Els nostres estilistes són experts en les últimes tendències i tècniques tant per a homes com per a dones, garantint un look actual i personalitzat per a cada client.

TRACTAMENTS​

Descobreix els nostres tractaments exclusius per als cabells a Pèls. Des de mascaretes nutritives fins a teràpies intensives de reparació, tenim tot el que necessites per mantenir els teus cabells en òptimes condicions, radiant i ple de vida.

EsTÈTICA

La nostra estètica capil·lar es centra en la salut i bellesa dels teus cabells. Oferim una àmplia gamma de tractaments per tractar problemes com la caspa, la sequedat, l’excés de greix i més, sempre amb productes d’alta qualitat i un assessorament professional.

ALLISATS

A Pèls, oferim un servei d’allisat de cabells d’alta qualitat, utilitzant tècniques avançades per aconseguir un acabat llis i sedós. Deixa enrere els rínxols i gaudeix d’uns cabells fàcils de pentinar, amb un aspecte elegant i professional.

QUERATINA​

Revitalitza els teus cabells amb el nostre tractament de queratina. Aquest servei profund nodreix i repara els danys, donant-li força, brillantor i suavitat. Ideal per a cabells danyats o debilitats, és el tractament perfecte per recuperar la seva salut i vitalitat.

PENTINATS

Els nostres estilistes experts a Pèls que creen pentinats elegants i personalitzats per a cada ocasió. Sigui per un esdeveniment especial o per al teu dia a dia, assegurem un estil impecable que reflecteixi la teva personalitat i bon gust.